Online schrijfcursus. Iets voor jou?

Eens drie maanden proberen om te kijken of schrijven iets voor je is? Kop thee er bij en laat maar stromen die woorden. Gewoon lekker thuis op de bank of in de tuin. 

Cursist Karel de Vries:
“Je hebt mij op miraculeuze wijze weten over te halen mijn inspiratie in woord en geschrift neer te zetten. Ik heb al eerder pogingen tot schrijven gedaan en nu ik echt ben gestart voel ik me daar heel blij door.” 

Wat het grootste probleem vaak is, is het gaan zitten om te schrijven, de tijd er voor nemen. Niet gemotiveerd genoeg zijn. Gebrek aan inspiratie. 

Schrijf je creativiteit wakker!
Drie maanden krijg je van mij schrijfopdrachten, om de week, dus elke 14 dagen. Als inspiratiebron. Als stok achter de deur. Als aanscherping. Als leerproces. 
Een mix van stijlen, onderwerpen en gelaagdheid. Een ontdekkingstocht waarbij je gaat graven. Je krijgt totaal verschillende opdrachten.
De opdrachten stuur je naar mij terug (maximaal 500 woorden, tenzij ik anders aangeef), ik voorzie ze van advies, ik schrap, schaaf, schuur, polijst en vijl. Alles beargumenteer ik uiteraard. Doe er mee wat je wilt.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is voor iedereen. Al heb je nog nooit een woord geschreven. Juist dan is het een geweldige stimulans om je schrijf- en creatiespier op te rekken!
Voor ondernemers is het een prachtige stok achter de deur om toch die wekelijkse blog op je site te hebben of je web-teksten van een originele, eigen twist te voorzien, waardoor je hoger op Google verschijnt en meer klanten genereert. 

Schrijven doe je niet zomaar. Schrijven kun je wel leren. Een kwestie van oefenen, worstelen, veel doen en een opbouwende, reflectieve feedback. 

De kosten voor deze online cursus van drie maanden zijn 85 euro. Wil je een factuur voor je bedrijf, dan komt daar 21% btw bij op.
Je kunt je opgeven via marian@dealchemievanhetleven.nl (dus niet via de site, die reacties krijg ik niet binnen). Heb je betaald, dan ontvang jij je 1e opdracht in de mail!
Heb je vragen, mail me gerust.

Wat levert deze online schrijfcursus jou op?
De meeste cursisten  hebben het schrijven (her)ontdekt, puur door er mee bezig te zijn. Schrijven hun gevoelens van zich af of laten de blogs zo op het papier denderen. Krijgen inzichten door hun schrijven en zien het als pure reflectie.
Veel cursisten staan achteraf bijna altijd versteld van wat ze op papier zetten. Zij weten dat (van zich af) schrijven heelt. Een plek geeft. Troost, blij of gelukkig maakt.
Ondernemende cursisten weten dat er met het schrijven geld verdiend kan worden. Vele verhalen maken een bundel voor een boek. Goede blogs beklijven bij je potentiële klant.
Soms is het niet in geld uit te drukken, wanneer iemand getroost wordt of kracht krijgt door wat jij geschreven hebt bijvoorbeeld. Je laat je zien door wat je schrijft. Door je mening of tips. Door meerwaarde te bieden of te schrijven wat een ander zo herkent.

To me, the greatest pleasure of writing is not what it’s about,
but the inner music that words make.
— Truman Capote