Schrijfcoaching

Op mijn site De Alchemie van het schrijven lees je alles over mijn schrijfcoaching.
Ik bied online schrijfcursussen aan, maar je kunt ook ‘life’ bij mij in het zachte Portugal komen om aan je boek te werken, je eigen schrijfstijl te vinden, uit te pluizen welke vorm je wilt voor je website qua teksten, of een boost Creatief Schrijven te ontvangen.

Misschien wil je je vakantie combineren met elke dag gefocust een paar uur (leren) schrijven. Ieder zijn of haar eigen wens. Mail me gerust wanneer je iets in je hoofd hebt sudderen en nu je dit leest er misschien ineens een ‘ja!-dit-is-het’ gevoel binnen komt.

De Alchemie van het schrijven is een site vol lezerijen over schrijven, lezen, boeken en alles wat daarmee te maken heeft. Geïnspireerd worden en blijven. Zin krijgen om te schrijven na het lezen. Nieuwe invalshoeken aangereikt krijgen. Een ander perspectief ontwikkelen.

En altijd onder de oppervlakte.

Een bundeling van cursussen, workshops, stilte-meditatie-schrijfdagen en ander leuks. Mijn nieuwste blogs en andere spielerijen. Heel veel lees- én schrijfplezier!

Ga naar mijn website De Alchemie van het schrijven