Schrijfcoaching


Ik bied schrijfcoaching online aan. Mijn manier van coachen gaat eerst onder de oppervlakte, via de onderstroom, omdat daar jouw authentieke stijl (nog verborgen) ligt. Schrijven vanuit het hoofd volgt pas daarna, wanneer je de woorden hebt doorvoelt.

Dat betekent niet dat het zwaar is, integendeel. Zwaarheid kan lichtvoetig betreden worden, ook met humor. Wat er nodig is op dat moment komt opborrelen, na wat oefeningen. Daar begint jouw ontdekkingstocht, want dat wil gemanifesteerd worden.

Heb je zin om te brainstormen over je boek? Of heb je een plan liggen dat je eindelijk de wereld in wilt slingeren? Was je even afgedwaald in andere zaken, maar blijft dit verlangen lonken? Ik denk met je mee en stel kritische vragen.

Ik neem jou als mens uiterst serieus. Ik vul daarom niets voor jou in, maar stel de juiste vragen. Waardoor jijzelf de antwoorden, oplossingen of keuzes bepaalt.

El camino se hace caminando’ – ‘De weg wordt gemaakt door hem te lopen’