AVG

Privacy gegevensbeleid De alchemie van het leven

Gegevens beleid

Wanneer je deelneemt in mijn lessen, retraites of workshops, verzamelt De alchemie van het leven persoonlijke gegevens. Het gaat hierbij om: emailadres,  voornaam en achternaam. Waarvoor gebruiken we jouw gegevens?

  • Registratie klantenbestand.
  • Financiële administratie.
  • Verstekken van informatie over veranderingen als prijzen, rooster, lessen die onverwachts vervallen.
  • Je op de hoogte houden van nieuws en activiteiten.

De alchemie van het leven  gaat uiterst zorgvuldig met deze informatie om en houdt zich te allen tijde aan de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). De alchemie van het leven  zal zonder toestemming deze persoonsgegevens nooit aan derde partijen geven.

Wanneer je geen e-mails (of deels) van ons wilt ontvangen kan je je hiervoor uitschrijven door te mailen naar marian@dealchemievanhetleven.nl. Wanneer wij niet over de informatie beschikken die nodig is voor bepaalde doeleinden, word je hierover geïnformeerd.

Verwijderen en aanpassen
Als deelnemer heb je het recht om gegevens te geven, te veranderen of te verwijderen. Dit kan ervoor zorgen dat soms bepaalde functies niet meer werken als daarvoor. De deelnemer wordt hiervan op de hoogte gebracht. Deze veranderingen kunnen doorgegeven worden via marian@dealchemievanhetleven.nl.

Zijn er gegevens over jou bij ons bekend dan heb je het recht deze te allen tijde op te vragen en te weten waarvoor deze worden gebruikt.