Fotografie: it’s in the details

De details van het leven. Een rimpel, het hart van een bloem, een hondenoog. Ik ben niet van het poseren of landschapsplaatjes, dat kunnen anderen veel beter. De foto’s die ik ‘per ongeluk’ maak, niet geposeerd maar net ervoor of erna, dat zijn voor mij de mooisten. De ongekunstelde foto’s, zoals het leven is. Echt.

Ik ben een hobbyfotograaf. Creativiteit is mijn kracht, niet de technieken. Mijn (3e alweer) Rebel Canon camera past mij al jaren als een jas en groeit met de technologie mee. Alles digitaal en vlijmscherp.

Zin in een fotoshoot? Kan mij niet gek genoeg zijn en ik tuf overal heen. Als het maar geen ‘gewone’ foto’s hoeven te zijn, dan mag je me midden in de nacht wakker maken.

Scroll rustig door de categorieën voor wat indrukken.

Zoek je iemand die vrij eigenwijs is, een eigen kijk heeft en die je de volledige vrijheid geeft? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Zoek je een keurige, binnen de lijntjes kleurende en vooral ‘zoals-het-hoort’ fotograaf, dan vrees ik dat we elkaar niet de hand schudden. Je huurt me in voor mijn creativiteit als het goed is en dan kan ik ook helemaal los. Voor controle maak ik geen ruimte. Dit geldt voor zowel tekst als beeld.

Mail of bel gerust voor meer info of een gek idee!