Portugal

Als alchemist zoek ik constant naar de beste versie van mezelf, maar ook naar de beste plek om te wonen. Omdat ik op dit moment zachtheid zoek, vertrek ik uit Nederland, waar het me te hard wordt. De directheid, het weer, het verkeer, de veranderde mentaliteit, de zombie-fietsers die me keer op keer omver rijden, de middelvinger.

Ik heb veel gereisd en ben in veel landen geweest, lang of kort. Mijn beslissing was direct duidelijk, Portugal wordt mijn land. Alles wat ik zoek, vind ik daar.
De zachtheid heb ik gevonden in het Portugese: de taal, de traagheid, het mooie weer, de vriendelijke, open, ontvankelijke bevolking. De leegte, de natuur, de zee.

Een prachtig avontuur ga ik tegemoet, ik woon en werk dit jaar in de Algarve.

Je kunt me volgen op Facebook, Instagram (marian nissink) en LinkedIn.